Volunteer

« View all Sign-up Sheets

2019 Fall Festival Event Help

Event Chair: Daniel Malek

DETAILS:

Brother Knights, as discussed in our Council Meeting, we need you to help with Parking and also with our Council Membership Booth. 

Similar to last year's Festival, we will need four (4) Knights, two at each end of Lillis, and an additional two (2) Knights at Portage Trail entrance for handicap, to assist with parking.

For those Knights that take the first shift of the day, please check-in with Sue or Dayna Dunbar at the Volunteer Check-In location to obtain a vest and walkie-talkie. In similar fashion, those Knights with the last shift of each day will return the vests and walkie-talkies back to the Volunteer Check-In location.

For those Knights manning the Council Membership Booth, this again will run similar to last year, just pass out literature, answer questions, and obtain prospective member information.

Please feel free to contact Dan Malek with any questions, danielmalek@hotmail.com or (513) 255-1525 M.

September 27, 2019

Task/ItemStart Time End TimeAvailable Spots
Friday, Sep 27, 6p-8:30p Parking (2.5 hrs) 6:00 pm 8:30 pm#1: John Sharnsky
#2: Grand Knight
#3: Richard Warner
#4: John Meadows
#5:
#6:
Friday, Sep 27, 6p-8:30p Member Booth (2.5 hrs) 6:00 pm 8:30 pm#1: Erik Dirker
#2: Pat Marquardt
Friday, Sep 27, 8:30p-11p Parking (2.5 hrs) 8:30 pm 11:00 pm#1:
#2:
#3:
#4:
#5:
#6:
Friday, Sep 27, 8:30p-11p Member Booth (2.5 hrs) 8:30 pm 11:00 pm#1:
#2:

September 28, 2019

Task/ItemStart Time End TimeAvailable Spots
Saturday, Sep 28, 11a-2p Parking (3 hrs) 11:00 am 2:00 pm#1: Daniel Malek
#2: Carl Koehler
#3: Vince Wykoff
#4: Chuck Ingersoll
#5: Richard Warner
#6:
Saturday, Sep 28, 11a-2p Member Booth (3 hrs) 11:00 am 2:00 pm#1: Mark McDonald
#2: Frank Kennedy
Saturday, Sep 28, 2p-5p Parking (3 hrs) 2:00 pm 5:00 pm#1: William Heller
#2: John Sharnsky
#3: john beltrano
#4:
#5:
#6:
Saturday, Sep 28, 2p-5p Member Booth (3 hrs) 2:00 pm 5:00 pm#1: Dan Malek
#2: John Kresowaty, Jr.
Saturday, Sep 28, 5p-8p Parking (3 hrs) 5:00 pm 8:00 pm#1: john beltrano
#2:
#3:
#4:
#5:
#6:
Saturday, Sep 28, 5p-8p Member Booth (3 hrs) 5:00 pm 8:00 pm#1: Jacques Barrett
#2:
Saturday, Sep 28, 8p-11p Parking (3 hrs) 8:00 pm 11:00 pm#1:
#2:
#3:
#4:
#5:
#6:
Saturday, Sep 28, 8p-11p Member Booth (3 hrs) 8:00 pm 11:00 pm#1:
#2:

September 29, 2019

Task/ItemStart Time End TimeAvailable Spots
Sunday, Sep 29, 11a-2p Parking (3 hrs) 11:00 am 2:00 pm#1: Daniel Malek
#2: Nick Pinto
#3:
#4:
#5:
#6:
Sunday, Sep 29, 11a-2p Member Booth (3 hrs) 11:00 am 2:00 pm#1: Paul Musso
#2: Frank Kennedy
Sunday, Sep 29, 2p-5p Parking (3 hrs) 2:00 pm 5:00 pm#1:
#2:
#3:
#4:
#5:
#6:
Sunday, Sep 29, 2p-5p Member Booth (3 hrs) 2:00 pm 5:00 pm#1: Paul Musso
#2: Daniel Malek